Despre noi

Producator de sirop concentrat

Suntem Valeriana SRL, companie locala din Brasov si din 1992 producem siropuri concentrate cu arome de fructe . Fiecare sortiment este rezultatul tehnologiilor folosite si a unei echipe motivate sa ofere tot ce este mai bun pentru a obtine un concentat savoros si aromat.

 Fara indulciori sintetici!

Siropurile concentrate cu arome de fructe pot fi folosite la prepararea bauturilor racoritoare, la prepararea limonadelor, in milkshake-uri, cockteiluri sau inghetate. Sunt usor de folosit si pot fi combinate pentru a obtine sucuri si bauturi cu arome intense sau cu note mai suave.

 

Obtinem siropuri concentrate cu arome de fructe folosind tehnologii care sa asigure un gust deosebit si o savoare aparte.

Siropuri concentrate din fructe pentru HoReCa

Distribuim siropuri concetrate cu arome de fructe pentru partenerii nostri din sectorul HoReCa: cofetarii, patiserii, gelaterii, baruri si restaurante. Clientii nostri si nevoile lor ne determina sa realizam noi sortimente de siropuri concentrate, sa mentinem standardele de calitate la un nivel inalt si sa folosim tehnologii sustenabile.

Bauturi racoritoare carbogazoase si plate

Clientii au cerut, noi am oferit!. Pe baza siropurilor concetrate  realizam atat bauturi carbogazoase cat si bauturi plate, gata pentru a fi servite. Le distribuim rapid clientilor nostri si suntem receptivi la crearea de noi siropuri sau noi mix-uri de sucuri si bauturi racoritoare.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.